Odstředivé odšťavňovače pro rychlou přípravu šťávy z ovoce a zeleniny

Při výběru odšťavňovače je nutné zaměřit se na své požadavky a vybrat si přístroj, který tyto požadavky splňuje. Důležité je myslet na to, co budete odšťavňovat, kolik šťávy chcete připravit, jaké konzistenci šťávy dáváte přednost a jak často chcete odšťavňovač používat.

V nabídce máme zařazeno několik druhů odšťavňovačů – ruční, odstředivé, šnekové či hřídelovéOdstředivé odšťavňovače nejprve ovoce či zeleninu nastrouhají na diskovém struhadle a následně rozprostřou na jemné sítko. Odstředivá síla daná vysokými otáčkami separačního koše vymačká nastrouhanou vlákninu a Vy si tak během pár sekund připravíte 100% čerstvou šťávu plnou bohatých vitamínů a minerálů.

Výhodou odstředivých odšťavňovačů je velký plnicí otvor a rychlost zpracování ovoce a zeleniny. Nevýhodou je omezení ve výběru surovin, které lze na odstředivkách zpracovávat. Tyto přístroje nejsou vhodné na zpracování bylin, listové zeleniny a bobulovin. vyzkoušet můžete i dvouhřídelové odšťavňovače.

Připravte si snadno a rychle čerstvé šťávy, kdykoliv budete mít chuť!